NOUTĂŢI

arr3COMENZI ENGROSSPreluam comenzi engross de curele si accesorii textile pe care le fabricam in Romania in propria... arr3TRANSPORT GRATUITTransport gratuit pentru toate comenzile de minim 500 ron si achitate cash ramburs.... arr3LIVRARE RAPIDA IN MAXIM 24/48 ORE DE LA FINALIZAREA COMENZIIarr3FABRICA DE CURELEIn exclusivitate si curele fabricate in Romania in propria fabrica de curele din ILFOV.    ... arr3CURELE FABRICATE IN ROMANIAIn calitate de producator comercializam si curele fabricate in Romania in exclusivitate pe... arr3FABRICA DE ACCESORII TEXTILEIn fabrica noastra producem la comanda si accesorii textile diverse destinate producatorilor de...

CONTACT

www.italika.ro
Romania
italika@engros.ro
whatapp:0764.334.012.

CEL MAI VÂNDUT

Preţ 10,00 RON
Stoc DA
Preţ 25,00 RON
Stoc DA

Sondaj

Sunteti multumit de site?

Foarte mult 48% Da 42% Nu 6% Oribil 5%

CUM CUMPĂR
Cum cumpar?

 Draga Client,

iti multumim ca ne-ai ales.Daca ai intrebari legate de produse ,ai comenzi mari sau comenzi speciale, te rugam sa nu eziti si sa ne contactezi!

Urmareste pasii de mai jos si comanda cu toata increderea produsele noastre de pe website-ul oficial www.italika.ro 

  • Pasul 1.Alegeti produsul dorit si dati click pe el 
  • Pasul 2.Alegeti  numarul de bucati dorite insa tinand cont de cantitatea minima afisata care difera de la un produs la altul
  • Pasul 3.Click pe "Cumpara".
  • Pasul 4.Alegeti metoda de transport si plata (CU RAMBURS PRIN FAN CURIER) , click pe "Comanda"
  • Pasul 5.Completati formularul.
  • Pasul 6.Click pe Transmite Comanda.

Dupa transmiterea comenzii  pe  www.italika.ro veti fi contactat telefonic de catre echipa noastra pentru CONFIRMARE si VALIDARE!
Daca nu va descurcati cu procedura de comanda online, ne puteti contacta imediat pe whatsapp 0764334012 sau folosind adresa de email artekromania@gmail.com si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

YWMxODFj